Van laminaat tot tapijttegels

Bent u van plan om nieuw laminaat in Tilburg te laten leggen? Kies dan voor het vakmanschap van InterieurMode. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan laminaat. Maar ook voor tapijttegels en accessoires voor uw vloer bent u bij ons ons op de juiste plek. U kunt al onze producten eenvoudig online bestellen. Met een druk op de knop wordt uw bestelling thuisbezorgd in Tilburg. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een passende vloer in ons aanbod.

Ruim aanbod ondervloeren en plinten

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Ieder van deze vloeren heeft andere eigenschappen. Hierdoor is de ene laminaat ondervloer beter geschikt voor in een appartement, terwijl de ander juist geschikt is voor vloerverwarming. Welke ondervloer u in Tilburg dus onder uw laminaat legt, is afhankelijk van uw situatie. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Alles voor uw laminaat in Tilburg

Naast dat wij u een ruime keuze aan laminaat in Tilburg bieden, vindt u bij ons ook andere producten. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tapijttegels en toebehoren voor uw laminaat vloer. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod van plinten. Wilt u de vloer in Tilburg zelf gaan leggen? Dan hebben wij ook handige hulpmiddelen. Zo hebben wij afstandswiggen, waarmee u de afstand tussen de muur en de vloer kunt bepalen.

A-merken laminaat, plinten en ondervloeren

  • Ruime keuze aan laminaat van bekende merken, waaronder Quick Step, Krono, Beautifloor, Meister en Balterio
  • Het leggen van de vloer doen wij ook graag voor u
  • Bestelt u boven de € 450,-? Dan rekenen wij geen verzendkosten
  • Een ruime keuze aan diverse vloeren
  • U profiteert in Tilburg altijd van de scherpste prijs

Tilburg

Laminaat bestellen? Vanaf €450 gratis thuisbezorg.

Wilt u graag wat meer weten over ons laminaat? Of zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen in Tilburg? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. Bel direct naar: 0165-795505. Wilt u graag een e-mail sturen? Dat kan: info@interieurmode.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij deze spoedig beantwoorden. Uw adres voor laminaat in Tilburg is InterieurMode.