Quick Step laminaat bestellen bij InterieurMode.com

Wilt u het beste laminaat dat er te koop is, dan kiest u voor Quick Step. Dit topmerk is bekend van het kliksysteem dat nog steeds van hoogwaardige kwaliteit is. Datzelfde geldt voor de houten vloeren. Quick Step staat bekend om een jarenlange garantie en levensduur van laminaat. U heeft dus veel plezier van uw aanschaf. Bovendien zijn de meeste soorten voorzien van een speciale laag tegen krassen. Wij van InterieurMode hebben een ruim aanbod van dit topmerk. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Quick Step

Quick Step

Quick Step

Waarom laminaat van Quick Step kiezen?

Alle laminaatvloeren van Quick Step zien er natuurlijk uit en zijn van de beste kwaliteit. Bovendien zijn ze dankzij een speciale behandeling 10 keer meer krasbestendig dan andere vloeren. En dankzij de unieke Uniclic verbinding is dit laminaat ook nog eens heel eenvoudig te plaatsen. Wilt u dit liever niet zelf doen, dan voeren wij dit graag voor u uit tegen een zeer scherp legloon. Wij hebben veel ervaring met Quick Step.

Quick Step laminaat eenvoudig online bestellen

Weet u al precies hoeveel u nodig heeft? Dan kunt u eenvoudig het aantal verpakkingen invullen. Heeft u wat hulp nodig, dan volgt hier een korte uitleg. Meet allereerst de kamer op en reken uit wat het oppervlak is. Wij adviseren om hier dan vervolgens 5 tot 10 % bij te tellen vanwege het snijverlies. Zo heeft u altijd voldoende in huis. Vul dit aantal in en onze website berekent dan hoeveel pakken u nodig heeft. Nu hoeft u uw bestelling Quick Step alleen nog maar af te ronden en te betalen.

Waarom kiezen voor InterieurMode.com?

Wij zijn niet het enige bedrijf dat laminaat van dit topmerk verkoopt. Dus waarom zou u het niet elders kopen? Wij geven u hiervoor 5 belangrijke redenen:

  • Onze laagsteprijsgarantie zorgt ervoor dat u nooit te veel betaalt.
  • Wij hebben een ruim assortiment met ook de juiste ondervloeren en plinten.
  • U profiteert bij ons van gratis verzendkosten bij een bestelling boven de € 450,-.
  • Wilt u dat we het voor u leggen? Dan komen onze specialisten graag bij u langs.
  • Voor vrijblijvend advies over juiste kleuren, soorten en hoeveelheden zit u bij ons ook goed.

Direct Quick Step laminaat bestellen? Of wilt u meer informatie?

Een houten vloer koopt u niet zomaar. U wilt wel overtuigd zijn van uw keuze en zeker weten dat u de juiste houtsoort en het goede merk gekozen heeft. Wij helpen u graag hierbij. Voor telefonisch advies over Quick Step kunt u bellen naar 0165-795505. Wilt u juist graag per mail informatie of antwoord op uw vragen? Dan kan dat ook, wanneer u een e-mail zendt naar info@interieurmode.com zorgen wij ervoor dat u dezelfde dag nog een reactie van ons krijgt. Voor Quick Step laminaat bent u bij ons aan het juiste adres en wij helpen u graag!